Dag 27 – Hviledag 1 på Ustaoset

7. januar

Jeg våknet klokken 0900 og valgte å bli liggende i sengen og høre ferdig podcasten hele historien – agent Frode Berg, før jeg sto opp. Da jeg var på beina møtte jeg på Trygve som hadde vært våken i ca en halvtime og laget kaffe og spist første frokost som han kalte det. Vi drakk kaffe, slappet av og fikk sett mesternes mester før vi begynte på «arbeidsoppgavene». Vi fikk satt på noen vaskemaskiner med ull og begynt å rydde i utstyr. 

Vi ble enig om å ta en tur til Geilo ca kl 1300, for å gjøre unna noen ærender. Jeg fikk booket meg inn på en time på Dr.holms SPA som jeg hadde fått gavekort på til jul av snille Kari. Da vi kom til Geilo var det minus 26 grader og lite fristende å være ute, så vi gikk inn i nærmeste sportsbutikk for å se etter varme luer etter de siste dagers ekstremkulde. Vi fant ingen luer, og jeg tok da heller turen til en meget behagelig behandling på Dr. Holms. Trygve valgte da å ta seg et glass melk og en kake mens han ventet på at jeg skulle bli ferdig. 

Da jeg var ferdig tok vi turen til Vestlia, vi hadde dagen før fått melding fra Kjell Størksen og 2stabilise om at de hadde lagt igjen en forundringspakke til oss der. Som 2 spente gutter henvendte vi oss i resepsjonen i Vestlia, som med en gang smilte og visste hva vi skulle hente. I pakken var det 2 flasker akevitt, 2 lommelykter og en drøss med “halser” fra 2stabilise. Fornøyd og glad valgte vi å ta taxi tilbake til hytten. Ca 5 minutter etter at vi ankom hytten banket det på døren, og ingen andre enn Hilde kom inn døren. Vi ble begge satt ut av at hun var kommet opp for å møte oss her, da vi hadde forventet at det kun var Martin og Jon som skulle komme. Hilde begynte å lage lasagne og ca en time senere kom Martin og Jon. Resten av kvelden gikk med til skryting av våre bragder fra turen så langt, og hyggelig prating.

Kjell Størksen var overbevist om at det ville bli voldsom krangling med mindre vi fikk hver vår flaske.

Én tanke om “Dag 27 – Hviledag 1 på Ustaoset

  1. Heldige deg som fikk gavekort på SPA👍Godt med litt luksus, vekk fra snø og is!!God tur videre!! Ta gode avgjørelser og kloke valg👍👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *