Dag 28 – Hviledag 2 på Ustaoset

8. januar. 

Det har vært herlig og helt nødvendig å få restituere kroppene våre nå. Vi har vel begge ganske ømme heler og skuldre, og for min del har skoprosjektene ikke vært optimale. Nå ser det ut som at vi klarer å få sendt opp et par skisko fra Bergen med toget i morgen, slik at jeg kan begynne å gå inn et nytt par sko. Valget denne gangen har falt på “Crispi Bre”. Da blir vi (heldigvis) tvunget til en ekstra hviledag i påvente av skiskoene.

Neste delmål for oss er Røros, om ca 3 uker fra nå. Selv om vi ved ankomst Røros er kun ferdig med ca en tredjedel av turen, føles det som vi er godt vant til turlivet, og ser at dagene går fort og at kilometerne tas unna. Det skal bli godt å starte ekspedisjonen videre på søndag morgen, da det begynner å bli litt for behagelig med hyttelivet. Men før den tiden skal vi fortsette å slappe av og spise mest mulig, og nyte besøket fra våre venner.

Våre daglige egg og bacon til frokost er ypperlig restitusjonsmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *