Dag 29 – Hviledag 3 på Ustaoset

9. januar

Dagen begynte med en god frokost. Etter frokost gikk resten av hyttens beboere på skitur, og meg og Trygve ble igjen for å pakke pulk for tidlig avreise i morgen. Da de andre var tilbake fra skituren etter ca en time måtte vi kaste oss i bilen for å rekke innom sportsbutikkene på Geilo for innkjøp av nødvendig reservedeler. Etter å ha vært innom alle sportsbutikkene på Geilo var det ingen av de som hadde det vi trengte. Vi må derfor klare oss uten de manglende delene, noe vi tror og håper skal gå bra. 

Bomtur på Geilo, foruten en massasje som Trygve fikk i gave fra seg selv.

Etter den mangelfulle handlingen tok Trygve seg en tur innom Spaet på Dr.Holms mens jeg og Hilde var innom apotek for innkjøp av gnagsårplaster, og støttebandasje. Vi var også innom flere av Geilos klesbutikker i let etter noen varme luer, som vi heller ikke fant. Etter alle disse mislykkede forsøkene gikk turen til Spar Geilo for innkjøp av middag til i kveld og chips og sjokolade til turen videre. 

Tilbake på hytten gikk resten av kvelden med til å pakke ferdig, se på Lars Monsen sine tidligere ekspedisjoner på TV, kortspill og hyggelig prat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *