Dag minus 8

Første innsjekk fra Bengt og Marius.

Som noen vet og kanskje andre ikke vet så har jeg og Bengt satt oss som mål å gå Norge på langs sommeren 2024.  Datoen for avreise er satt, permisjon og ferie fra arbeidsgiver er innvilget (tror vi). 1 juni setter vi snuten mot Lindesnes for så å snu 180 grader og gå den lange motbakken (2 712,4 km og 53 663 høydemeter) til Nordkapp.

Bengt på Rundemanen 10. mars på en av våre treningsturer med sekk

Forberedelsene frem til nå har gått i å gå turer med sekk og utallige turer til Ulriken, samt fråtsing i god mat da de neste 3 måneder vil hovedsakelig bestå av hermetikk på DNT hytter og real turmat, noe ingen av oss er spesielt glad i, men kanskje vi kommer til å bli glad i!?

Plan nr.1 1. juni er å få vår kollega Torstein til å fly oss fra Bergen til Lista flyplass for så å bli kjørt ut til startpunktet, for så å få gått noen kilometer første dag før Champions League finalen sparkes i gang. Utfallet i finalen vil kunne ha stor innvirkning på resten av turen da Bengt er Real Madrid fan og langsint, mens jeg tar noe lettere på utfallet.

Plan nr.2 om været blir dårlig eller om vi for utfordringer med å skaffe fly så må vi lage en plan for å komme oss til Lindesnes.

De siste ukene har vi studert snøkart, og ser at de ukers varme har gjort et solid innhogg i snømengdene i fjellet, men vi er fortsatt spent på hva som venter oss når vi kommer opp i høyden. Vi har laget flere alternative ruter for å komme oss opp og over Ryfylkeheiene og Hardangervidda, vi regner med at når Hardangervidda er passert så skal vi være ferdig med snø på denne turen.

Nå går vi inn i siste uken med arbeid før avreise og gleder oss til å endelig begynne.   Følg oss gjerne her på nettet og/eller på Instagram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *