Dag 67 – Hviledag i Røyrvik

16. februar

Jeg våknet opp klokken 0730 av at TV-en med NRK nyheter ble slått på. Trygve hadde vært og hentet kaffe, som ble inntatt i sengen før vi ruslet inn til frokosten på Gjestegården. Til frokost fikk vi egg og bacon og masse god kaffe. Etter frokosten ble vi sittende i fellesarealene som eneste gjestene her og se på tv og drikke enda mer kaffe. Når klokken nærmet seg 12 bestemte vi oss for å rusle ned til butikken for å gjøre unna nødvendig handling. På vei ned til butikken ruslet vi innom det som var turistinformasjon, bensinstasjon, sportsbutikk og bygger’n alt i ett, for å få tips om området vi skulle inn i. Her fikk vi god og grundig innføring i scooterløyper og hytter i området, samt omvisning i visit Børgefjell sitt turistsenter med utstoppede dyr fra området. 

Det var en hyggelig og interessant prat vi hadde på turistsenteret.

Etter hyggelig prat var det ned til Jokeren der vi hadde fått melding fra Mr Kjell Størksen om at det var en pakke som ventet på oss. Pakken ble hentet, og vi fikk handlet inn provianten vi trengte (og wienerbrød) og ruslet tilbake til Gjestegården. Da vi kom tilbake til Gjestegården ble pakken fra Kjell revet opp, og den var full av overraskelser! 2 flasker akevitt og 2 øl, vi skålte og åpnet ølene med en gang og tok oss hver sin kopp med akevitt til wienerbrødet. 

Kjell mener at turen vår ikke er “No Bullshit”, og måtte derfor gå til innkjøp av ølet med dette navnet. Videre syntes han at vi måtte få et avbrekk fra smeltet snø med “Markens grøde” akevitt.

Vi har siden vi forlot Geilo vært på jakt etter massasje og fotbehandling, men ingen har hatt ledig tid til oss, men her på gjestegården hadde de! Jeg fikk meg en fotbehandling, som i følge fotterapeuten var på høytid, og Trygve fikk seg en massasje. Gode og møre kunne vi sitte oss til middagsbordet hvor vi fikk servert Reinsdyr med bakt potet og rotgrønnsaker, et fantastisk måltid! Etter middagen gikk resten av kvelden med til avslapping og lading av batterier til en tung og vindfull etappe i morgen. Vi ser for oss noen tunge etapper fremover, da Børgefjell er et lite besøkt fjellområde, med få eller ingen scooterspor og dyp løs snø.

Fotpleieren fant frem skalpellen og gyvde løs på beina!
Nå har vi fått så mye snopepenger fra Gro, at vi så oss nødt til å tildele henne en egen logo.

Én tanke om “Dag 67 – Hviledag i Røyrvik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *